Ulvsbygatan 32b, 3tr / Norrstrand / Karlstad

Perfekt planerad 3:a med stor balkong i bra förening!

Slutpris
1 430 000 kr
Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 820 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulvsbygatan såldes av oss 2018-12-11. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Ulvsbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTPRIS! Ring för visning! Välkomna till denna perfekt planerade 3:a med stor balkong och insynsskyddat läge! Bostaden har genomgående fina materialval och planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring i klädkammare samt garderobsvägg i inre hallen. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till balkong mot förenings gård samt utsikt mot Norrstrandsparken. Modernt kök med vita fronter, bra maskinell standard samt god förvaring. Badrum med fin inredning och tvättmaskin samt vidare två bra och rymliga sovrum. Allt du kan önska dig av en 3:a! Stabil och bra förening med låg belåning och låg avgift.

Här bor du i lugna och populära kvarter på Norrstrand. Utanför lägenheten ligger trevliga Norrstrandsparken samt närhet till grönska och fina promenadstråk längs Klarälven. Här finner ni även närhet till en fantastiskt bra matbutik i Ica Wallinders, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med stadsbussar.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.