Ulvsbygatan 27c, 1tr

Ulvsbygatan 27c, 1tr

Slutpris

1 400 000 kr


Norrstrand— Karlstad

Ulvsbygatan 27c, 1tr


Slutpris
1 400 000 kr

Norrstrand— Karlstad

Perfekt planerad 2:a på första våningen!

Om du letar efter ett boende som är i bra skick kan denna lägenhet vara något för dig. På Ulvsbygatan 27c hittar vi denna lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Tack vare att lägenheten är så välplanerad finns här plats för det mesta man vill ha i hemmet. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum ett sovrum och en klädkammare. I det rymliga, lättmöblerade och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är fräscht och stilrent med vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är litet men funktionellt med toalett, dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, badrumsskåp, kommod och handdukstork. Det harmoniska sovrummet har ljusa väggar och heltäckningsmatta och erbjuder inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Klädkammaren används idag som ett kontor. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora, inglasade och ljusa balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela dagen och plats för soffgrupp. HSB Brf Elektrikern i Karlstad är en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi, låga avgifter, låg belåning och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och föreningslokal.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till Centrum. Här hittar du bland annat matbutik, bra kommunikationer, vackra grönområden, fina skogspartier och joggingspår. Du bor med Norrstrandsparken tvärs över gatan och Ica Wallinders och Sundstabadet med gym en kort promenad bort. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 293 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Ulvsbygatan såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Ulvsbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.