Västra Kanalgatan 11

Västra Kanalgatan 11

Slutpris

3 375 000 kr


Tingvallastaden— Karlstad

Västra Kanalgatan 11


Slutpris
3 375 000 kr

Tingvallastaden— Karlstad

Modern gavellägenhet i välskött och stabil förening!

Välkommen till en ljus och öppen gavellägenhet om 108 kvm i mycket fint skick. Den här lägenheten är toppmodern! Denna trea erbjuder fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard.  I denna bostad möts vi av en inbjudande och öppen hall. Vidare finns två sovrum, ett badrum och ett rymligt, socialt och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, fin utsikt och plats för soffa och matgrupp. Det sociala, underbara och moderna köket erbjuder påkostade material, generösa arbetsytor, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. I badrummet, som är fräscht och smakfullt, finns vägghängd wc, dusch, kommod, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en fin och lummig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen och plats för soffgrupp. Den andra, som ligger i ett av sovrummen, är en mysig och lummig balkong som bjuder på sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar.

Brf Kanalhusen är en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet och en trevlig innergård. Det centrala läget här på Västra Kanalgatan i Tingvallastaden är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat fina promenadstråk längs Klarälven och kanalen. Dessutom är det inte långt till restauranger, butiker, bra kommunikationer och vackra grönområden. Välkommen på visning!


Boarea
108 kvm
Avgift
5 056 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Västra Kanalgatan såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Västra Kanalgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.