Stenbacken 8b, 3tr / Sanna / Kristinehamn

Härlig 2:a med rymliga rum och naturskönt läge!

Slutpris
325 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
2 916 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stenbacken såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Kristinehamn samt även på stenbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sanna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en riktigt fin tvåa med stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp och en bra planlösning! Bostaden har en rymlig hall som erbjuder plats för ytterkläder, tre garderober samt arbetsyta. Praktiskt och ljust kök med bra bänkyta och förvaring samt fina öppna hyllplan. Utgång till balkongen som ligger i östläge med morgon- och förmiddagssol (föreningen håller just nu på med balkongrenovering). Socialt vardagsrum med stora fönster, snyggt golv och plats för både soff- och matgrupp. Sovrummet är möblerbart med dubbelsäng och har gott om förvaring i garderobsvägg. Stabil och välskött förening.

Här bor ni vackert naturnära med lugnet inpå knuten. I området finns en bl.a. en närbutik och en stor variation orörda naturområden, småbåtshamn, motionsslingor, parker och trädgårdar. Med goda kommunikationer tar du dig lätt in till stan med både bil, cykel eller buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration