Nyeds-Hedås 731

Nyeds-Hedås 731

Slutpris

1 000 000 kr


Hedås— Molkom— Karlstad

Nyeds-Hedås 731


Slutpris
1 000 000 kr

Hedås— Molkom— Karlstad

Vackert och ostört läge!

Välkommen till Nyeds-Hedås! Huset är beläget i ett trivsamt, fridfullt och vackert område och utsikten över landskapet är slående! Bostadens karaktär präglas av det generösa ljusinsläppet. Det här är ett luftigt boende med behagliga färgval. I detta hem har det inte kompromissats med vare sig kvalitet eller design, det märks tydligt på de fräscha ytskikten. Här välkomnas vi av en inbjudande och trevlig hall, och efter det finner vi ett socialt, nyligen renoverat och öppet kök med gråmålade väggar och laminatgolv. Vidare finns här ett rymligt, charmigt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster, generösa sällskapsytor, kamin, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset har två sovrum och ett fint renoverat, smakfullt badrum som är utrustat med toalett, badrumsskåp, kommod, handfat, golvvärme och dusch. Här finns även möjlighet att ha en tvättpelare. Tomten är stor och rogivande med välskött gräsmatta och många soltimmar. Här finns även ett praktisk uthus med bra förvaring. Utöver det har huset en mysig och stor altan med trädäck, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Från denna plats kan man betrakta landskapet och verkligen njuta av utsikten.

Här i Hedås bor man verkligen på landet i en vacker del av kommunen. Dessutom finns här närheten till Molkom där du hittar livsmedelsbutik och bensinstation. Här kan du njuta av landsbygdens avskildhet och samtidigt ordna vardagsbestyren på ett enkelt sätt. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
50/2 kvm
Driftkostnad
10 094 kr/år
Tomtarea
1 573 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-11-04

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Nyeds-Hedås såldes av oss 2022-11-04. Se alla våra försäljningar i Molkom samt även på Nyeds-Hedås.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.