Svarvarevägen 5

Svarvarevägen 5

Slutpris

625 000 kr


Munkåsen— Munkfors

Svarvarevägen 5


Slutpris
625 000 kr

Munkåsen— Munkfors

Välplanerat boende på populära och trivsamma Munkåsen!

Varmt välkommen till Svarvarevägen 5! Letar du efter en hemtrevlig villa som står på en lummig, rogivande och härlig trädgårdstomt med närhet till det mesta så har du kommit helt rätt. Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall. Längre in finns ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med fönster åt tre håll med generösa sällskapsytor. Här finns det gott om plats för soffa samt en matgrupp, följt av ett rymligt och socialt kök. Vidare finns det ett badrum på entréplan, en WC och två sovrum på övervåningen. Dessutom har huset en rymlig balkong med med trätrall, sol hela dagen och plats för en mindre utegrupp. Genom en trappa ner finns det gott om förvaringsutrymmen i källaren. Ett underbart boende som passar det flesta, perfekt beläget i Munkåsens hjärta. Fotbollsplan, padelhall och Munkfors arena (ishall) ligger inom gångavstånd och ett trevligt promenadstråk finns en kort bit från bostaden. Dessutom har man nära till centrum där det finns ICA/COOP, Apotek och Förskola/skola

Munkfors är en ort som hela tiden strävar efter att bli bättre och jobbar ständigt för att utveckla både boendemiljö samt skola. Vidare har Munkfors även ett varierat näringsliv med flera stora arbetsgivare och det är också enkelt att pendla till närliggande orter. I Munkfors kan du bo centralt i villa eller mer avskilt på landet.

Klarälven har en speciell plats i människors hjärtan och gör området naturskönt med många fina lägen vid vattnet. Genom Munkfors går även den välkända Klarälvsbanan som är 90 km bilfri asfalterad cykelbana, där den sportiga kan cykla eller vandra mellan Hagfors till Karlstad.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!


Boarea/biarea
112/66 kvm
Driftkostnad
49 253 kr/år
Tomtarea
2 110 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-01-24

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Svarvarevägen såldes av oss 2023-01-24. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Svarvarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.