Trollvägen 12

Trollvägen 12


Södermalm— Lycksele

Trollvägen 12Södermalm— Lycksele

Rymlig, hemtrevlig villa med stort garage

Denna rymliga villa om 6 rok har mycket som är värt att lyfta fram. Här erbjuds en välskött fastighet med öppen planlösning, här är det bara är att ställa in möblerna och börja känna sig som hemma. Fint renoverat badrum -20 på entréplan med kakel och klinkergolv med härlig golvvärme. I samband med takbyte -16 byggdes en takkupa vilket skapat ett fint och ljust allrum på övervåningen. Här uppe finns förutom allrum och badrum, två stora sovrum, där det ena kan delas i två om man önskar fler sovrum. På entréplan finns förutom kök, vardagsrum och badrum, även 2 sovrum. Gillestugan i källaren har en Keddy kamin som sprider härlig värme. Stora praktiska förråd i källaren med platsbyggda garderober. Uppvärmning via vattenburen fjärrvärme. Fiber finns. Stort, vidbyggt, varmbonat garage om ca 55m², uppfört 1985.

Södermalm är ett attraktivt bostadsområde med närhet till förskola, skolor, affär, Tannens idrottsanläggning och fina strövområden. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
148/142 kvm
Driftkostnad
43 159 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-11-21

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Trollvägen såldes av oss 2023-11-21. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Trollvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad