Furugatan 22 / Norrböle / Skellefteå

Trivsamt familjeboende i kedjehus på eftertraktade Norrböle

Slutpris
3 660 000 kr
Boarea/biarea
105/61 kvm
Driftkostnad
37 414 kr/år
Tomtarea
656 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Furugatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Furugatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrböle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam familjeboende i kedjehus i eftertraktade kvarter på Norrböle.
Välkommen till Furugatan 22!
Totalt 166 m² (105+61) fördelade på kök och sällskapsytor med värmande braskamin på entréplan, tre sovrum på övre plan och fina förvaringsutrymmen i källarplan.
Varmgarage med ny port.
Uppvuxen hörnträdgårdstomt och härlig altan i söderläge.
Här bor du på lugna gatan med promenadavstånd till alla bekvämligheter i centrum. Närhet till grundskola F-9, Norrhammarskolan samt förskola och fritids.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norrböle

Norrböle är ett attraktivt område med närhet till både skog, friluftsliv och Skellefteå centrum. Här bor man med andra ord med cykel- och gångavstånd till det mesta!

Allmänt

Inom området ligger bla lasarettet, restauranger, Folkets park, Skellefteå Kraft Arena och förskolor.

Fritid

Inom stadsdelen finns sportaktiviteter för alla åldrar. Eddahallen erbjuder bad, relax, gym och hallar för innebandy, bordtennis etc och här finns även Norrvalla IP som är Skellefteås huvudarena för fotboll och friidrott. Norrböle angränsar till Vitberget och dess friluftsområde där det finns motionspår och vandringsstigar i mysig skogsterräng, friluftsbad, camping, äventyrsanläggning, skidbacke, tennishall, ishockeyarena, skjutbana och bågskyttebana.

Kommunikation

Stadens centrum ligger på gångavstånd och erbjuder affärer, restauranger, kultur, lummig stadspark och en vacker älvspromenad.

Familjeliv

Norrhammarskolan med årskurs F-9 renoverades 2012 och kännetecknas av hög kvalitet och trygghet. Till skolan finns ett integrerat fritidshem.

Liknande bostäder i närheten