Södra Lasarettsvägen 10 / Skellefteå

Modernt och centralt boende

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 270 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Lasarettsvägen såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Skellefteå samt även på Södra Lasarettsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Lasarettsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Önskar du kombinera ett modernt och centralt boende med närhet till vacker natur? Då är du välkommen till Södra Lasarettsvägen 10!
Här har du ett mycket fint tillfälle att förvärva trerummare om omfattar 84 trevligt disponerade m² som inrymmer fint kök, stort vardagsrum och två fina sovrum. Fräscht badrum med kakel och klinker. Egen tvättmaskin och torktumlare. Härlig, inglasad balkong i bästa västerläge! Hiss finns invid entrédörr.
Här har det rustika och välgjorda omsorgsfullt förenats med all modernitet du kan önska. Kvarteret Ekorren som uppfördes 2009-2010, byggdes helt i trä med modern byggteknik.
Till föreningen hör även fina gemensamhetsutrymmen med bland annat bastu/relax, samlingslokal med kök samt övernattningsrum.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.