Alfens Allé 15 / Tomtebo / Umeå

Fräsch gavel-3:a i nyskick med två balkonger!

Boarea
76 kvm
Avgift
3 822 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-01-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alfens Allé såldes av oss 2019-01-25. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Alfens Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomtebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern trea i härligt gavelläge som ger lägenheten fönster åt tre håll. Här fås två balkonger, varav den stora genom tillval är inglasad. Fina ytskikt, ljusa färgval och en trivsam planlösning karaktäriserar lägenheten. Här fås ett ljust vardagsrum, ett kök med fina tillval gjorda som extra överskåp/vitrinskåp. Badrummet är helkaklat och välutrustat med tvättmaskin och torktumlare. Båda sovrummen är av god storlek med garderober, och i anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare. Det här är ett mycket bekvämt boende med hög standard i ett trivsamt läge på Tomtebo. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.