Döbelnsgatan 13 / Centrum / Umeå

Charmig och 2018 nyrenoverad tvåa i härligt citynära läge!

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 691 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Döbelnsgatan såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Döbelnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fina tvåa erbjuder ett fint och 2018 nyrenoverat boende i ett fantastiskt läge mitt i city! Nya golv 2018 och de flesta ytskikt nya 2018. Lägenheten erbjuder bl a ett välutrustat och modernt kök, trivsamt vardagsrum och sovrum, rymlig hall samt separat klädkammare. Här bor man i ett perfekt läge mitt i city och med direkt närhet till kommunikationer, butiker, restauranger samt allt som centrala Umeå erbjuder men ändå i ett tyst läge! NUS (Norrlands Universitetssjukhus) samt Umeå Universitetet nås på gångavstånd, liksom den vackra strandpromenaden. Lägenheten ligger på våning 4 vilket ger en fin utsikt och ljusinsläpp, och då hiss finns i huset bor man bekvämt. Låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv samt internet. Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Umeås mittpunkt

Allmänt

Umeå Centrum sträcker sig längs med Umeälvens norra sida, här finns historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla dess butiker. Här finns allt man kan behöva och är en självklar mötesplats för både Umeås invånare och besökare.

Rekreation

I centrum finns trevliga parker som bildar en naturlig mötesplats och längst med Umeälven finns fina strandpromenader. I broparken finns parkourpark och här finns också skateparken Sparken, vilket är en mycket attraktiv träffpunkt för ungdomar. Här finns även en nybyggd simhall, Navet som erbjuder äventyrsbad, träning och relaxavdelning.

Service

Centrum har ett stort utbud av service och nöjen. Här finns mängder med butiker, gym, restauranger, caféer, barer och nattklubbar. 2014 blev Umeå utsedd som kulturhuvudstad och har ett stort kulturellt utbud via kulturhuset Väven, Folkets Hus och Norrlandsoperan. Under året erbjudes flera olika arrangemang som exempelvis Bondens marknad, gratiskonserter och beachvolleyboll. Skolor och förskolor finns i närliggande områden bara några minuter bort.

Kommunikation

Det finns goda pendlingsmöjligheter via tågstationen och busstationen som ligger centralt. Utöver det finns såklart goda bussförbindelser lokalt till de olika bostadsområdena i Umeå och till Universitetet området. Via flygbussen når du flygplatsen som ligger 4 km från Umeå centrum. Flertalet cykelbanor knyter samma centrum med Umeås övriga stadsdelar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.