Mathällanvägen 63 / Sörmjöle / Umeå

Idylliskt sommarboende i Sörmjöle med fin havsutsikt

Slutpris
2 275 000 kr
Boarea
ca 70 kvm
Driftkostnad
15 405 kr/år
Totalareal
1 938 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Mathällanvägen såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Mathällanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörmjöle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett enastående läge i Sörmjöle finns denna välskötta och charmiga timmerstuga med toppfräscht kök och vardagsrum med stämningsfull eldstad. Den stora grönskande tomten som är fylld med olika växter och träd omsluts fint av en klassisk gärdesgård. Härifrån finns en fantastiskt fin utsikt mot de glittrande havet som man lätt kan nå från tomten. Det finns båthamnar i Brännäset och Boviken. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.