Sandåkersgatan 10 / Sandåkern / Umeå

Påkostad 3:a på 10:e våningen med två inglasade balkonger och fantastisk panoramautsikt!

Boarea
74 kvm
Avgift
4 278 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
10 av 15 (Hiss finns)
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandåkersgatan såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Sandåkersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandåkern är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du i en toppmodern lägenhet på 10:e våningen med fantastisk utsikt. Två inglasade balkonger och mycket generöst ljusinsläpp med många fönster åt alla fyra väderstreck. Lägenheten har hög standard med genomgående fina materialval, påkostat kök och snyggt inrett helkaklat badrum. I området finns mataffär, förskolor, sporthall och fina strövområden. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.