Terrängvägen 1C / Berghem / Umeå

Trivsam etta belägen på omtyckta Berghem!

Slutpris
1 135 000 kr
Boarea
22.5 kvm
Avgift
1 468 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Terrängvägen såldes av oss 2020-03-24. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Terrängvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berghem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trivsam etta i populärt område. Här på mysiga Berghem har du nära till sjukhus och universitet, välsorterad matbutik, restauranger mm och det är cykelavstånd till city. Här finns fina lummiga strövområden i fin natur och även elljusspår. Välkommen till Berghem och Terrängvägen 1 C

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Berghem

Fint och fridfullt område med centralt läge

Allmänt

Detta är en av Umeås äldsta stadsdelar och här är det nära till både centrum (cirka två kilometer) och Umeå Universitet samt sjukhuset. Bebyggelsen närmast innerstaden och runt universitetet karaktäriseras av flerbostadshus som är byggda på 1950-talet och 1960-talet. Bebyggelsen kring den norra delen består av villor.

Rekreation

I området finns Stadslidens strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning. Kulturrika Gammlia finns på promenadavstånd och där anordnas årlig julmarknad samt traditionsenligt midsommarfirande.

Service

Här på Berghem finns välsorterad matvarubutik, frisör, restaurang, café, museum, sporthall och blomsteraffär. Berghem har två förskolor samt grundskola (F- åk 6). Närmaste högstadieskola finns på Mariehem.

Kommunikation

Området erbjuder goda kommunikationsförbindelser där lokaltrafikens bussar trafikerar genom Berghem, även om många väljer att gå eller cykla till universitetsområdet samt city.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.