Berge 198

Berge 198


Älandsbro— Härnösand

Berge 198



Älandsbro— Härnösand

Vackert belägen gård i Älandsbro!

Drömmer ni om ett liv på landet med närhet till skog och sjö, massvis med frihetskänsla och möjlighet till djurhållning och odling?
Nu finns denna vackra gård till salu i Berge, en trivsam by beläget i en levande landsbygd endast 10 minuters bilfärd från centrala Härnösand.
Här är det lätt att uppskatta det som finns nära, både inom den rymliga fastighetsarealen om drygt 4 ha mark, men även i den hemtrevliga villan och omkringliggande ekonomibyggnader. Dessutom är det från gården endast några minuters promenad till närliggande badplats vid Åmsjön, ett guldkorn!
Huset om 2 plan erbjuder vacker byggnadskonst och omsorgsfulla renoveringar, det finns bland annat två eldstäder, omlagda loggolv, skjutdörrar och gedigna smidesdetaljer. Nedervåningen erbjuder mycket trivsamma sällskapsytor med matsal, vardagsrum och det fina köket med platsbyggt skafferi. Runt huset finns en stor altan som fångar solen från tidig morgon fram till dess nedgång.
I trädgården finns ett fint växthus, flertalet pallkragar och till det ett ypperligt sol- och odlingsläge. De stora ytorna och inte minst åkermarken skapar förutsättningar för er som vill verkliga era trädgårdsdrömmar.
Vid gården finns även en fin ladugårdsbyggnad med stall och två boxar i nedre plan samt massviss med förvaringsytor, likaså på den övre logen. Intill ladugården finns även ett stort dubbelgarage och en gammal timrad bagarstuga.

Varmt välkomna med er visningsbokning!


Boarea/biarea
158/6 kvm
Driftkostnad
23 034 kr/år
Tomtarea
4.3530 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
HÄRNÖSAND BERGE 8:1
Objekttyp
Gård
Inriktning
Gård / Övrigt
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Härnösand

Denna gård på Berge såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Berge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.