Lungön 630

Lungön 630

Slutpris

1 600 000 kr


Lungön— Älandsbro— Härnösand

Lungön 630


Slutpris
1 600 000 kr

Lungön— Älandsbro— Härnösand

Underbart sommartorp på härliga Lungön

Låt oss få presentera detta underbara sommartorp på härliga Lungön. Här erbjuds ett hemtrevligt sommartorp i två plan, gäststuga samt rymlig logbyggnad. I boningshuset är entréplanet fördelat på ett trivsamt kök med vedspis, vardagsrum och sovrum samt tvättrum. På övre plan ligger ytterligare ett kök samt ett större vardagsrum/sovrum. Här finns även tre kakelugnar och även om de inte är i bruk så är de vackra att titta på!

I den rymliga gäststugan kan gästerna ligga bekvämt i dubbelsängen eller i soffan. Här finns även duschrummet samt utedasset med både "dass" och förbränningstoalett. I logbyggnaden finns gott om plats och goda förvaringsmöjligheter.

Den stora trädgården med högt och ogenerat läge är på drygt 3 hektar och här finns gott om plats för både lek och bus samt odlingsmöjligheter och bärbuskar. En del av tomten är naturtomt och fotbollsplan!

Till Lungön tar man sig med båt och den läggs vid den egna bryggan nere i hamnområdet. Därefter är det cirka 10 minuters promenad upp till boningshuset. Från Lungön är det nära till allt härligt som Höga Kusten har att erbjuda!

Anmäl dig redan i dag till en härlig visning!


Boarea/biarea
87/39 kvm
Driftkostnad
16 338 kr/år
Tomtarea
3.2783 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
HÄRNÖSAND LUNGÖN 1:192
Objekttyp
Fritid
Inriktning
Fritidshus
Såld
2022-09-01

Mäklarhuset Härnösand

Denna gård på Lungön såldes av oss 2022-09-01. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Lungön.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.