Nämndemansvägen 31

Nämndemansvägen 31

Slutpris

1 560 000 kr


Älandsbro— Härnösand

Nämndemansvägen 31


Slutpris
1 560 000 kr

Älandsbro— Härnösand

Familjevänlig enplansvilla i Älandsbro.

Ett sällsynt tillfälle ges nu att bli ägare till denna fina och mycket väl omhändertagna enplansvilla i omtyckta Älandsbro!
Här finns ett mångfacetterat hem med trivsamma inslag från det barnvänliga villakvarteret i kombination med det mycket fina läget med skogsmark runt husknuten. Både huset och trädgårdstomten är rymlig och i ett plan, något som skapar ett smidigt och bekymmersfritt boende. På tomten finns flera uteplatser (däribland ett superfint uterum!) jordgubbsland, växthus, lekstuga och två stora förråd. Vid husets ena sida finns en stor gräsmatta med utrymme för barnens lekar och så klart en stor studsmatta. Granne med denna fastighet finns en allmänning och vidare från tomten finns stigar till skogsmark med både bär och svamp.
Villan uppgår till nästan 140 kvm i ett plan, fördelat över 5 rum och kök varav 4 sovrum. Vidbyggt huset med både grovingång och rikligt med förvaring finns det stora garaget som uppgår till nästan 60 kvm, en dröm för er med motorintresse, eller bara behöver plats för bilen och lite till.
Invändigt finns bland annat ett helrenoverat & modernt kök, en kakelugn som ger härlig värme och mysfaktor, fräscha våtrum och inte minst flertalet rum i varierande storlek.
Nämndemansvägen är en barnvänlig gata vars närområde innefattar bland annat förskola, grundskola, livsmedelsaffär och goda kommunikationer. Kort och gott flera saker för att underlätta vardagen. Till centrala Härnösand är det dessutom bara 10 minuters bilfärd.

Missa inte chansen att titta närmare på detta fina hem, som passar både barnfamiljen eller er som helt enkelt vill bo kvalitativt i ett plan.
Varmt välkomna till en trevlig visning!


Boarea/biarea
138/48 kvm
Driftkostnad
32 594 kr/år
Tomtarea
1 040 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-13

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Nämndemansvägen såldes av oss 2023-09-13. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Nämndemansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.