Ulvviksvägen 22

Ulvviksvägen 22

Slutpris

900 000 kr


Älandsbro— Härnösand

Ulvviksvägen 22


Slutpris
900 000 kr

Älandsbro— Härnösand

Villa med stor charm och fint läge i Älandsbro!

Välkomna till trivsamma Älandsbro där ni finner detta charmiga hus med påkostade renoveringar och stor potential att vidareutveckla till ert drömboende!
Huset ligger vackert på en solig höjd och ger utsikt över hav, sjö och närliggande åkermarker. Här kommer du nära avkopplande natur samtidigt som du bor behändigt med kommunalt v/a, bergvärme och fiberanslutning.
Trädgården är en underbar oas som börjar med en allé av björkar, utökas med ett rejält växthus och ramas in av vackra perenner.
Planlösningen består av två plan och en påbörjad vindsvåning som totalt ger goda utrymmen för att skapa fler rum. Entréplanet välkomnar er med en ljus hall som även har modern hiss ned till källarplanet. I samma våningsplan finns ett lantligt kök, stort allrum med vacker utsikt, helrenoverat duschrum, sovrum och ytterligare ett allrum. Köket och det stora allrummet utgör huset hjärta där familj och vänner samlas. I källarplanet finns ett helrenoverat duschrum med vedeldad bastu och dessutom förberett för stort badkar. Det finns i samma plan även ett fint kontor, tvättstuga med pannrum samt rikligt med förvaring och plats för bilen.
Området i Älandsbro kännetecknas av ett trivsamt villakvarter med gång/cykelväg och bussförbindelser in till centrala Älandsbro. In till centrala Härnösand tar det bara drygt 10 minuter och till Kramfors ca 30 minuter.

Kontakta oss vid frågor eller visningsbokning, varmt välkomna!


Boarea/biarea
82/60 kvm
Driftkostnad
47 926 kr/år
Tomtarea
1 813 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Ulvviksvägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Ulvviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.