Övre Raholmsvägen 95

Övre Raholmsvägen 95

Slutpris

5 000 000 kr


Alnö Ankarsvik— Ankarsvik— Sundsvall

Övre Raholmsvägen 95


Slutpris
5 000 000 kr

Alnö Ankarsvik— Ankarsvik— Sundsvall

På lugna havsnära Övre Raholmsvägen är det lätt att trivas!

Med ett havsnära läge finns nu möjlighet att förvärva ett mycket smakfullt tvåplanshus från Smålandsvillan med stor altan i bästa solläge och utsikt över Alnösundet.
Här bor du ca 25 minuter från Sundsvall med bil, busshållsplats ca 200 meter från hemmet och med naturen och havet som granne.

Ett tilltalande hus med genomtänkt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillsammans med braskaminen ger hög mysfaktor och luftiga sällskapsytor.
Tre privata sovrum på det övre planet, allrum samt helkaklat badrum med badkar och dusch. Entréplan med härligt öppet kök med köksö och stort vardagsrum, två sovrum, tvättstuga med groventré och helkaklat badrum med dusch.
Från vardagsrummet når du den stora altanen med spabad/pool om ca 10 kvm och plats för både matgrupper och loungedel. Här har du sol från lunch till sen kväll under sommaren.

En stor och välplanerad tomt som omges av belyst plank och genomgående fina stensättningar, pergola, planteringar, flertalet bärbuskar, äppelträd samt fina gräsytor för lek och spel.

Uppfart med plats för flera bilar, stort dubbelgarage samt varmförråd med bra förvaringsmöjligheter.

Välkommen att anmäla er för en visning!


Boarea
200 kvm
Driftkostnad
63 247 kr/år
Tomtarea
1 880 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-08-21

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Övre Raholmsvägen såldes av oss 2023-08-21. Se alla våra försäljningar i Ankarsvik samt även på Övre Raholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.