Raholmsvägen 161B / Ankarsvik / Sundsvall

Trivsamt parhus med lättskött tomt!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
122 kvm
Driftkostnad
36 917 kr/år
Tomtarea
338 kvm
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Raholmsvägen såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Ankarsvik samt även på Raholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ankarsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt parhus i två plan finns nu äntligen till salu i fina Ankarsvik. Här finns det perfekta boendet för dig som vill bo i hus och bara kunna flytta in och njuta! Lättskött tomt med uteplats och bärbuskar. Kök med fint burspråk och stora altandörrar som tar dig ut till altanen. Det finns totalt 4 sovrum varav 3 på övervåningen. Ena sovrummet har utgång till balkong med havsutsikt. Badrummet har genomgått helrenovering 2019.

Här bor man med gångavstånd till grundskolan Kunskapsakademin åk 4-9 samt till förskola. Populära caféet Virriga bakverk finns också i närheten.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ankarsvik

Ankarsvik är en tätort på sydvästra delen av Alnön, belägen fyra km söder om tätorten Vi. Ankarsvik ligger rakt öster om Sundsvallsbukten, avståndet till Sundsvall är 15 km och tar ca 20 minuter med bil.

Service

Strax söder om området finns restaurang Vindhem som erbjuder en fantastisk meny. I området finns det uppskattade strövområdet Raholmen och vindhems båthamn och klippbad. Strax norr om området restaurang Piren. Hit kommer du som du är, med familj, vänner eller kollegor. Till både vardags och fest. Gå in på deras hemsida http://restaurangvindhem.se/ om du vill veta mer. Du kan du ansluta dig via bil, båt eller buss.

Fritid

Utanför Ankarsviks skola tillhandahåller kommunen en bollplan och isbana som man kan nyttja, fin gångbana för dig som väljer att gå/ som tar dig till Alnö centrum. Avståndet till Bänkåsvikens badplats är ca 3 km och till Tranvikens havsbad ca 6km.

Kommunikation

Väljer du att åka kollektivt gå gärna in på dintur.se för att få mer information.

Familjeliv

I Ankarsvik finner du Ankarsviks skola som har årskurs F-6 samt Kunskapsakademin 4-9. Intill de båda skolorna ligger förskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.