Brunnshusgatan 22 C

Brunnshusgatan 22 C

Slutpris

520 000 kr


Centrum— Härnösand

Brunnshusgatan 22 C


Slutpris
520 000 kr

Centrum— Härnösand

Stilfull fyra med braskamin och havsutikt!

Nu har du chansen att förvärva denna stilfulla bostadsrätt med utmärkt läge på Brunnshusgatan 22 C.

Bostaden om 85m² är belägen med gavelläge på tredje våningen. Från både vardagsrummet och stora sovrummet slås man av den fina utsikten vid norra hamninloppet. Bostaden är ombyggd från en trerumslägenhet med två sovrum till att idag ha tre sovrum. Önskar man återgå till originalet kan den uppsatta väggen enkelt tas ned. Epoq köket totalrenoverades år 2020 och inbjuder till exklusiv matlagning. Här finns bland annat en Husqvarna dubbelugn med induktionshäll, Marmoleum golv, Miele vitvaror och gott om yta för matgruppen.

Vardagsrummet är ljust och rymligt med fint ljusinsläpp från två väderstreck, här finns även balkongen i söderläge samt ingång till ett rum. Den öppna spisen byttes år 2021 mot en braskamin i fin stil. Här finns även det stora sovrummet som vackert ramas in med två fina glasdörrar.

Här i på Brunnshusgatan bor du i härliga och omtyckta kvarter. Inom promenadavstånd finns restauranger, företagshotell, gym samt även Sälstens havsbad. Det är även promenadavstånd till både förskolor, grundskolor och Härnösands gymnasium.

Välkommen med din visningsbokning!


Boarea
85 kvm
Avgift
6 681 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-29

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Brunnshusgatan såldes av oss 2023-06-29. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunnshusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.