Brunnshusgatan 14 A

Brunnshusgatan 14 A


Härnön— Härnösand

Brunnshusgatan 14 AHärnön— Härnösand

Fin och renoverad tvåa på första våningen

Välkommen till en mycket fin och renoverad tvåa i välskötta Brf Magistern! Här får du det bästa av två världar nämligen en fräsch och väl omhändertagen bostad som tillhör en solid bostadsrättsförening med låga avgifter.
Lägenhetens placering i huset och på Härnön är både behändigt och trivsamt. Endast några få trappsteg från marknivån vilket ger en enkel access både för dig själv och besökande familj/vänner. Balkongen ställd mot väster ger sol från tidig eftermiddag fram till sen kväll, ett fint läge för er soldyrkare. Intill bostaden finns stadens centrum med ex. handel, restauranger, stadsbiblioteket och inte minst trivsamma promenadstråk.
Invändigt har lägenheten ett renoverat kök och duschrum samt enhetliga golv samt moderna ytskikt. Det finns bra utrymmen för ett stort köksbord och det går utmärkt att möblera med både soffgrupp och matgrupp i vardagsrummet.
I hallen finns plats att utöka med fler garderober/förvaring och i sovrummet finns redan en stor garderobsvägg med skjutdörrar.
Bostadsrättsföreninen Magistern har i jämförelse med andra föreningar låga avgifter där nästintill allt ingår, bland annat bredband, tv, hushållsel och bostadsrättstillägg.
Inom föreningens byggnader finns bra utrymmen för både medlemmarna och besökande gäster. Övernattningslägenhet, flera tvättstugor, bra förråd och parkeringsplatser (även för elbil) att tillgå.

Varmt välkomna att kontakta oss vid eventuella frågor eller för visningsbokning!


Boarea
62.6 kvm
Avgift
3 491 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Brunnshusgatan såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunnshusgatan.

Boka värdering
Markus Bylund
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad