Frideborgsgatan 58

Frideborgsgatan 58


Brännan— Härnösand

Frideborgsgatan 58Brännan— Härnösand

3:a med gavelläge!

Välkommen till denna fina gaveltrea på Frideborgsgatan 58.

Här får du en trivsam och trygg boendemiljö i en mycket populär förening som är ansedd för sin goda ekonomi och höga standard. Bostadsrätten har en utmärkt planlösning med fönster i tre väderstreck. Köket är i bra skick och erbjuder god arbetsyta för matlagningen. Vardagsrummet har plats för både matgrupp och soffgruppen. Intill matgruppen finns ett extra fönster då bostaden är i gavelläge. Vidare finns två stora sovrum, en inre hall med flera garderober. Förutom ett mindre wc rum vid inre hallen finns även ett större duschrum med tvättmaskin.

Lägenheten är på 76,5 kvm och den ligger på tredje våningen. Månadsavgiften är på 3 961 kr och till lägenheten medföljer fyra förråd varav två stora, samtliga belägna i källaren. Bostadsrättsföreningen Krokvägen 1 är en mycket välskött förening och erbjuder bland annat sina medlemmar flera tvättstugor, ett välutrustat motionsrum med träningsredskap, gemensam bastu och samlingslokal samt övernattningsrum om man får gäster.

Varmt välkommen att boka dig till visningen redan idag!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
3 961 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Frideborgsgatan såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Frideborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad