Hälletorp 237 / Hälletorp / Härnösand

Sommarstuga med sjönära läge

Slutpris
350 000 kr
Boarea
ca 45 kvm
Driftkostnad
6 113 kr/år
Tomtarea
1 015 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-05-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hälletorp såldes av oss 2019-05-30. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hälletorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hälletorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna lilla sommarstuga i Hälletorp med Bondsjön som granne. Stugan är liten och behändig med endast ett rum och kök samt en inglasad veranda som erbjuder härlig utsikt. Tomten sluttar mot sjön där man kan ha en liten båt vid strandkanten. Äldre förrådsbod finns i trädgården. Stugan ligger med lagom cykelavstånd från centrum.
Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hälletorp

Området Hälletorp ligger på fastlandet och är ett lugnt område som består till huvudsak av villabebyggelse och radhus. Hälletorp ligger en kort bit utanför centrala Härnösand.

Förskola och skolor

I närheten utav Hälletorp finns Parkens förskola som är en privat driven förskola. I närheten finns också Solenskolans grundskola och Murbergsskolan.

Sport och fritid

På Hälletorp bor man granne med elljusspåret som är ett fint skidspår vintertid och övrig tid är det ett mycket trevligt motionsspår. Sommartid finns en badstrand inte alls långt borta, här finns också en tennisbana. Det finns också stigar och promenadstråk runtom Bondsjön mycket nära till hands.

Kommunikation

Till och från Hälletorp kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka fyra kilometer.

Närområde

I närheten finns hemtrevliga Coop Tullporten med allt man behöver i matväg på promenadavstånd. I området hittar man också en stor, mysig lekpark nära skogen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.