Hemmansvägen 71

Hemmansvägen 71

Slutpris

1 050 000 kr


Bondsjöhöjden— Härnösand

Hemmansvägen 71


Slutpris
1 050 000 kr

Bondsjöhöjden— Härnösand

Välkommen till trevliga Hemmansvägen!

Varmt välkommen till detta härliga radhus med gavelläge på Hemmansvägen 71.

Här erbjuds ett inbjudande och välplanerat boende vars stilrena och unika känsla inte undgår någon. Lägenhetens genomtänkta layout gör att du enkelt får plats med favoritmöblerna – här har varenda kvadratmeter ett syfte.

Radhuset har utmärkt gaveläge med en mysig och fin uteplats med trädäck och plats för soffgrupp på framsidan. På gaveln finns flera etage av trätrall för den aktiva. Här kan man träna hela kroppen på ett roligt sätt utan att behöva lämna hemmet. På nedsidan finns en härligt stor altan med tak och gott om plats för plats för matbord och stolar samt för soffgruppen. En spännande detalj är klätterrepet som knyter samman balkongen med altanen.Ytorna på entréplan är inbjudande och sociala för veckans alla olika händelser. Sovrummen är belägna på nedre plan där vi även hittar ett wc rum, duschrum med tvättstugeytor samt en härlig bastu.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Bondsjöhöjdens hjärta med närhet till både förskola och grundskola. Björnersbacke ligger ett stenkast från huset och bondsjöhöjdens idrottsområde finns en promenad bort. Dessutom har man Handelsområdet Ankaret en kort bilresa från bostaden.

Säljaren bjuder på ett träningspass för utegymmet

Warm up

AMRAP 5
5 box stepups
5 push ups
5 airsquats

Workout of the day

FOR TIME
21-15-9
Wallballs
Boxjumps
Pullups

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
110/25 kvm
Driftkostnad
51 996 kr/år
Tomtarea
204 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-07-22

Mäklarhuset Härnösand

Denna radhus på Hemmansvägen såldes av oss 2022-07-22. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hemmansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.