Höglandsvägen 13

Höglandsvägen 13


Härnösand

Höglandsvägen 13Härnösand

Fräsch och renoverad villa på barnvänliga Bondsjöhöjden

Barnvänliga och naturnära Bondsjöhöjden erbjuder nu en trivsam och till stor del renoverad villa med ett mycket fint läge. Här erbjuds en jättefin kombination av en smakfull och välplanerad villa i kombination med en härlig utemiljö och trädgård.
Entréplanet har en enhetlig renovering med ljusa, fräscha ytskikt fördelat över vardagsrum, kök, duschrum och tre sovrum. Här är det bara att flytta in och slippa tänka på något som behöver fixas.
I källarplanet finns ett till sovrum, tvättstuga, stort garage och flera bra förrådsrum som kan bli fler sovrum, wc-rum eller varför inte eget hemmagym.
Större renoveringar är utförda över tid, bland annat dränering med platonmatta, 3-glasfönster, köksrenovering, genomgång av flera ytskikt, fasadmålning, duschrumsrenovering samt en lyxig utbyggnad med bastu, relax och solig altan.
Utanför huset finns det uteplatser med öppna soliga ytor men även med tak om ni vill hitta skuggan. En trappa ner från altanen finns det som förgyller läget lite extra, nämligen den stora tomten i söderläge och med generösa grönytor.

Inom gångavstånd finns mycket av värde för att underlätta & förgylla vardagspusslet, bland annat förskola, Bondsjöhöjdens skola, Bondsjöhöjdens idrottsplats och närheten till naturen.
Varmt välkomna att boka in er till visning!


Boarea/biarea
88/88 kvm
Driftkostnad
45 802 kr/år
Tomtarea
1 211 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-27

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Höglandsvägen såldes av oss 2023-11-27. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Höglandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad