Hovsgatan 48 / Centrum / Härnösand

Fräsch och fin tvåa med inglasad balkong

Slutpris
575 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 520 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovsgatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hovsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss få presentera denna fräscha och fina tvårumslägenhet med fantastiskt fin inglasad balkong. Utsikten mot Södra Sundet är otroligt härlig, både från balkongen och köksfönstret. Lägenheten är renoverad med nytt kök, enhetliga golv och ljusa färger. Köket erbjuder gott om arbetsyta och matplats framför fönstret, vardagsrum med utgång till balkongen, sovrum med garderober och duschrum med tvättmaskin. På den rymliga inglasade balkongen lyser solen hela förmiddagen.

Lägenheten är på 60 kvm och månadsavgiften är på 3 520 kr. Lägenheten ligger på tredje våningen.

Denna trivsamma lägenhet ligger ett stenkast Södra Sundet med några minuters promenad in till stadens centrum och området är mycket populärt med fina promenadvägar längs vattnet.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Nöjen

Till stadens centrum med bl.a. butiker, caféer, restauranger, teater, simhall, biograf, konsthall och jazzklubb. Under sommarmånaderna dukar några av restaurangerna upp sina uteserveringar. Olika evenemang hålls med jämna mellanrum i staden.

Sport och fritid

Härnösand erbjuder flera olika gym, bowlinghall, simhall med tre pooler samt relaxavdelning. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrottshallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen, som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen, har fina strövområden och klapperfält. På Vårdkasens topp finns en restaurang och utkikstorn. På Vårdkasen finns även motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstranden i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand erbjuder en sandstrand med strålande kvällssol. I närheten av Sälstens badplats ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.