Institutsgatan 31 / Gådeåstaden / Härnösand

Rymlig familjevilla i två plan med källare

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
44 639 kr/år
Tomtarea
779 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Institutsgatan såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Institutsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gådeåstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna rymliga familjevilla i lugnt barnvänligt område. Villan med en boarea på 144 kvm erbjuder på entréplan ett välutrustat kök, mycket rymligt vardagsrum och matrum samt ett helt nytt duschrum med ångbastu. På övre plan finner ni ett ljust rymligt allrum samt tre sovrum och duschrum. Källarplan erbjuder hobbyrum, pannrum och flera förrådsrum med fina förvaringsmöjligheter.

De senaste åren har villan fått nya fönster, nydragen el, dränering runt grunden och klinkergolv är lagt i källaren.

På Institutsgatan bor du på en barnvänlig återvändsgata med begränsad trafik. Det är nära till förskola och Solen skolan som är en låg- och mellanstadieskola. Livsmedelsaffär och pizzeria finns i direkt närhet.

Hoppas att vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gådeåstaden

Gådeåstaden är ett väldigt lugnt område som ligger mycket centralt. Närmast centrum har du också en vacker utsikt över Nattviken.

Förskolor och skolor

I området finns tre förskolor och Solenskolan med årskurser från förskoleklass till och med årskurs sex. Solenskolan är en mångkulturell skola där nästan hälften av de 380 eleverna har ett annat modersmål. Skolan har ett språkutvecklande arbetssätt och ser tvåspråkigheten som en styrka. Utomhuspedagogik är en naturlig del i den dagliga verksamheten. Även Orrens förskola finns vid tunnelplan som det är gångavstånd till.

Lekplats

I närområdet finns en fin lekplats med gungor, klätterställning, rutschkanor och en linbana samt sandlådor.

Kommunikation

Till och från Gådeåstaden kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det knappt en kilometer. Du kan också enkelt ta dig till och från Sundsvall med buss nummer 201 som går från E4:an vid Gulf.

Närområde

I absoluta närhet ligger livsmedelsaffär, bageri, bensinmack, återvinningsstation och pizzeria. Du har bara några minuter till Härnösands teater, Technichus Science Center samt centrum med caféer, restauranger, butiker, gym och livsmedelsaffärer. I närheten till området ligger vårdcentral och folktandvård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.