Kiörningsgatan 14

Kiörningsgatan 14

Slutpris

3 425 000 kr


Härnön— Härnösand

Kiörningsgatan 14


Slutpris
3 425 000 kr

Härnön— Härnösand

Nybyggd villa på Härnön!

Nu finns denna fina & helt nybyggda villa till salu på Kiörningsgatan 14, ett perfekt boende för er som vill ha nära till allt och kunna flytta in direkt utan renoveringsarbete.
Ett modernt, ljust och rymligt Skidstahus uppfört år 2021 med ett attraktivt & lättillgängligt läge med förskolor, grundskolor samt Härnösands gymnasium inom lugnt och tryggt avstånd.
Boytan på hela 164 kvadratmeter är fördelad om 7 rum och kök varav 5 sovrum. Huset har genomgående ljusa ytskikt, enhetliga färgval, stora rum och rikligt med ljusinsläpp. Uppvärmning sker via en effektiv frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i båda våningarna. Inom kort kommer det installeras en Contura braskamin i vardagsrummet som skapar mervärde och hög mysfaktor.
Tomtens storlek och detaljplanen medger en byggrätt på garage/carport upp till 40 kvadratmeter, det har tidigare stått ett mindre garage vid fastighetens norrsida.
För den aktiva familjen med stort idrotts- och/eller friluftsintresse är detta villakvarter mycket bra. I närheten finns förutom promenadstråk och gångavstånd till Sälstens havsbad, även närhet till Högslättens omfattande motionsanläggningar för idrottsutövande inomhus och utomhus, året runt.

Vi tar emot visningsförfrågningar så välkomna att kontakta oss!


Boarea
164 kvm
Driftkostnad
36 732 kr/år
Tomtarea
762.5 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-11-15

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Kiörningsgatan såldes av oss 2021-11-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Kiörningsgatan.

Boka värdering

Markus Bylund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.