Långgatan 36

Långgatan 36

Slutpris

330 000 kr


Centrum— Härnösand

Långgatan 36


Slutpris
330 000 kr

Centrum— Härnösand

Hemtrevlig tvåa med härlig utsikt

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvårumslägenhet på Långgatan. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matbord, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum och duschrum med tvättmaskin. Hallen erbjuder förvaringsmöjligheter i fem garderober. På den rymliga balkongen med söderläge är det sol från förmiddagen och till kvällen och härifrån är det fin utsikt mot vattnet. Från köket och sovrummet har man utsikt över hela Norra hamninloppet och Älandsfjärden.

Lägenheten är på 66 kvm och månadsavgiften är 4 005 kr, då ingår bredband 100/10 mbit, telefoni Bas och grundutbudet av kabel-TV från Com Hem. Lägenheten ligger på andra våningen och i inre reparationsfonden finns 1 098 kr. Tillträde kan fås från 1 april.

Brf Roddaren ligger i ett lugnt område med närhet till både centrum och naturen. I närområdet finns både Högslättens sportcenter och Sälstens badplats med ett stort strövområde strax bortanför.

Hoppas vi ses på visningen!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 005 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-13

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Långgatan såldes av oss 2021-04-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Långgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.