Norra Kyrkogatan 41 / Härnön / Härnösand

Ljus välplanerad tvåa med en underbar stor, rymlig och solig balkong!

Slutpris
365 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 694 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Norra Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till en välplanerad och ljus tvåa – en lägenhet belägen i ett hus byggt 1962. Det här är en trevlig bostad med fint ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck.

Lägenhetens kök är trevligt och praktiskt och har plats för matbord och stolar. Köket har ett snyggt 60-tals kök med rödlackade köksluckor och ett schackrutigt golv. Fantastisk utsikt från samtliga rum och från balkongen kan man njuta av eftermiddags- och kvällssol samt fin utsikt över Norra Sundet och hamninloppet. Vardagsrummet, är ett välplanerat rum med gott om plats för den stora sittgruppen och ett matbord. Badrummet är funktionellt och välplanerat och erbjuder toalett, dusch, badrumsskåp och tvättmaskin.

Gavelläget ger ett fint ljus i hela lägenheten. Kort promenad in till centrum, havsbad och motionsanläggningar.
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Härnön

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Förskola och skola

På Härnön finns Härnösands gymnasium för gymnasieelever, Hedda Wisingskolan för högskoleelever, Gerestaskolan och Brännaskolan för låg och mellanstadieelever samt Kastellskolan för låg-, mellan- och högstadieelever. Det finns också många förskolor att välja mellan beroende på om man vill ha kommunalt eller privat och hur man vill att det ska ligga.

Sport och fritid

Härnön erbjuder flera olika gym, simhall med tre pooler samt relaxavdelning. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrotthallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. På Härnön finns både veterinärmottagning och hunddagis. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen som också har fina strövområden och klapperfält. Resturang, motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstränderna i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand med strålande kvällssol, i närheten av Sälsten ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.