Seminariegatan 7 A

Seminariegatan 7 A

Slutpris

550 000 kr


Centrum— Härnösand

Seminariegatan 7 A


Slutpris
550 000 kr

Centrum— Härnösand

Rymlig tvåa i lugnt område

Vi har nöjet att presentera denna trivsamma tvåa på 67 kvm med adress Seminariegatan 7A. Lägenheten erbjuder ett trivsamt kök med matplats, ljust rymligt vardagsrum med balkong samt sovrum och fräscht duschrum. På den rymliga balkongen lyser solen från tidig morgon till tidig eftermiddag. Lägenheten ligger i ett lugnt trivsamt område med promenadavstånd till centrum.

Lägenheten ligger på andra våningen och månadsavgiften är 2 724 kr och då ingår både värme, vatten, bostadsrättstillägg samt hushållsel. Det finns även möjlighet att ansluta sig till Servanets fibernät.

I bostadsrättsföreningen Studenten finns lediga parkeringsplatser med motorvärmare, en välskött tvättstuga och övernattningsrum för gäster. Här finns även snickerirum och träningslokal. Till varje lägenhet finns källarförråd och matkällare.

Hoppas vi ses på en trevlig visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
2 724 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-05

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Seminariegatan såldes av oss 2023-12-05. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Seminariegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.