Havrevägen 6 / Matfors / Sundsvall

Familjevänligt i Matfors!

Slutpris
2 080 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
44 544 kr/år
Totalareal
762 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna villa på havrevägen såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Matfors samt även på havrevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Matfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa i 1 1/2 plan fördelat på sju rum varav fyra sovrum. Välplanerat kök från ÅW-köksdesign, stort badrum med bastu och generösa sällskapsytor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Matfors

Matfors är ett populärt bostadsområde cirka 20 km väster om Sundsvall. Matfors fick sitt namn tack vare den rika tillgången på lax i forsen i Ljungan, vid vilken orten växte fram och är den dominerande i trakten. Matfors har närhet till sjön Marmen som Ljungan rinner igenom. Centrum har butiker, café, ICA Supermarket m.m.

Service

I Matfors finns bland annat ICA Supermarket, restaurang, pizzeria, postombud, apotek, bankservice, kiosk och flera butiker.

Fritid

Här finns Matforsbadet och sporthall, isbana, Matfors golfklubb, Matfors fritidsgård, Folkets hus och park samt äventyrslekpark och bouleplan, biosal, Matfors bibliotek, fotbollsplaner, skid- och motionsspår, ridklubb, brukshundsklubb, Matfors modellflygklubb och mer därtill.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 20 km och restiden cirka 30 min.

Familjeliv

Här finns en del skolor och förskolor, bland annat Matfors skola, Runsviks skola, förskolan Åsta, förskolan Bällsta och förskolan Snurran.

Tips & inspiration