Lunde 140 / Matfors / Sundsvall

Välskött villa med lantligt läge!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
85/12 kvm
Driftkostnad
28 012 kr/år
Tomtarea
1 100 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-03-12
Bostaden är såld!

Denna villa på lunde såldes av oss 2020-03-12. Se alla våra försäljningar i Matfors samt även på lunde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Matfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En välskött villa i ett lantligt läge nära Matfors centrum. Här bor i lugnt område med naturen nära och fin utsikt mot sjön Marmen. Fastigheten erbjuder bland annat en varmbonad gäststuga, ett dubbelgarage, förrådsbyggnad, ved- och redskapsbod. Villan har bland annat ett rymligt kök med gott om plats för matgrupp, en stor isolerad och inglasad altan. Separat tvättstuga med duschutrymme. Övervåningen har två rymliga sovrum m goda förvaringsmöjligheter, klädkammare, badrum och balkong. Härlig trädgård med fina gräsytor och bärbuskar.

Här bor med med närhet till skola, förskola och fina promenadstråk!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Matfors

Matfors är ett populärt bostadsområde cirka 20 km väster om Sundsvall. Matfors fick sitt namn tack vare den rika tillgången på lax i forsen i Ljungan, vid vilken orten växte fram och är den dominerande i trakten. Matfors har närhet till sjön Marmen som Ljungan rinner igenom. Centrum har butiker, café, ICA Supermarket m.m.

Service

I Matfors finns bland annat ICA Supermarket, restaurang, pizzeria, postombud, apotek, bankservice, kiosk och flera butiker.

Fritid

Här finns Matforsbadet och sporthall, isbana, Matfors golfklubb, Matfors fritidsgård, Folkets hus och park samt äventyrslekpark och bouleplan, biosal, Matfors bibliotek, fotbollsplaner, skid- och motionsspår, ridklubb, brukshundsklubb, Matfors modellflygklubb och mer därtill.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 20 km och restiden cirka 30 min.

Familjeliv

Här finns en del skolor och förskolor, bland annat Matfors skola, Runsviks skola, förskolan Åsta, förskolan Bällsta och förskolan Snurran.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.