Fäbodvägen 4 / Klockarberget / Njurunda / Sundsvall

Charmigt radhus i barnvänligt område!

Slutpris
1 630 000 kr
Boarea/biarea
127/2 kvm
Driftkostnad
38 778 kr/år
Tomtarea
326 kvm
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fäbodvägen såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Njurunda samt även på Fäbodvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klockarberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus med fint läge i övre Klockarberget finns nu till salu. Bostaden erbjuder 5 rum och kök varav de stora sociala ytorna är på entrérvåningen så som kök, vardagsrum och stor balkong. På souterrängvåningen finns rymligt badrum med kakel och klinker, fyra möjliga sovrum samt utgång till tomten. Lättskött tomt med insynsskyddat läge mot allmänning som bland annat har en lekpark.

Här bor man med närhet till ishall, förskola, skola, slalombacke, busshållplats. I området Njurunda finns även Bergafjärden camping och bad och härliga och populära restauranger vid kusten såsom
Skatan och Löran. För den som älskar golf ligger Öjestrand golfklubb & Skottsunds golfklubb endast några kilometer bort.

Ett boende att flytta in i och trivas!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.