Bergomsvägen 1 / Ramvik / Härnösand

Hemtrevlig villa med stor trädgård i Ramvik

Slutpris
635 000 kr
Boarea/biarea
93/60 kvm
Driftkostnad
27 507 kr/år
Tomtarea
1 582 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på bergomsvägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Ramvik samt även på bergomsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ramvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna hemtrevliga villa med härlig uppvuxen trädgård. Villan erbjuder kök, ljust vardagsrum med öppen spis, fyra sovrum samt nyrenoverat duschrum. I källaren finns tvättstuga, matkällare och hobbyrum. I den stora härliga trädgården finns trädgårdsland, fruktträd och bärbuskar samt gott om plats för lek och bus. Garaget erbjuder plats för en bil och friggeboden är inredd ifall man får övernattande gäster.

Ramvik ligger naturskönt mitt i mellan Härnösand och Kramfors. Här är det nära till skogen, fina fiskesjöar och promenadavstånd till Snibbens camping där man kan bada. Buss 90 trafikerar området med regelbundna turer.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ramvik och Hälledal

Ramvik och Hälledal ligger lite drygt 25 km norr om Härnösand. Ungefär lika långt norrut ligger Kramfors. Två städer inom ett behagligt pendlingsavstånd ger goda möjligheter för pendlare att ha barnomsorg och skola i Hälledal. Ramvik och Hälledal ligger i ett mycket naturskönt område i Höga Kusten mittemellan Kramfors och Härnösand. Här finns närhet till fina fiskesjöar och sjöar med badplatser. Närbiblioteket i Ramvik ligger vägg i vägg med butiken i Hälledal och är helt nyöppnat. När allt är helt klart kommer invånarna att kunna besöka biblioteket även när det är obemannat. Tanken är att det ska bli ett meröppet bibliotek där låntagarna med hjälp av sitt lånekort och en pinkod kan komma in i biblioteket under stora delar av dygnet och inte bara när personal är på plats.

Förskola och skolor

I Hälledal finns förskola för barn mellan 1 och 5 år. Hälledalsskolan är en låg- och mellanstadieskola för barn från förskoleklass till och med årskurs sex. Här finns även fritidshem. Skolan ligger i en stimulerande miljö med naturen som granne. Sammanlagt går här runt 110 elever vilket innebär att det är ungefär 20 elever i varje klass.

Sport och fritid

I anslutning till skolan finns Hälledalshallen som erbjuder gym, idrottshall och en simhall. Här finns även en motionsslinga i vacker natur. Idrottsklubben Ramviks IF ägnar sig åt fotboll, handboll och skidåkning.

Kommunikation

Till och från Ramvik och Hälledal kan du ta dig till och från med buss eller bil. Buss nr 90 trafikerar området med regelbundna turer.

Närområde

Vid Mörtsjön ligger den populära Snibbens camping med en härlig badplats, stugby och vandrarhem. Här finns även café, restaurang och en liten butik. I området finns även Ramviks Folketshus som arrangerar olika evenemang, bland annat dans och bingo.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.