Gökvägen 2 / Åstön / Söråker / Timrå

Timrad stuga- Kustnära fastighet med havsutsikt!

Slutpris
2 055 000 kr
Boarea/biarea
84/7 kvm
Driftkostnad
18 352 kr/år
Tomtarea
3 335 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gökvägen såldes av oss 2020-03-28. Se alla våra försäljningar i Söråker samt även på Gökvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva fastigheten Åstön 2:105

På södra Åstön ligger denna fastighet lugnt belägna med havsutsikt. Fritidshus, garage och carport.

Timrat åretruntboende av märket Kemi. Här finns en välhållen huvudbyggnad som rymmer tre sovrum i entréplanet samt möjlighet till fler sovplatser på det praktiska loftet som även rymmer förvaring. Bostaden har ett badrum i kakel och klinker som är utrustat med bland annat bastu och tvättmaskin. Det stora allrummet har takhöjd till nock rymmer både matplats och soffgrupp. Från allrummet når du den 40 kvadratmeter stora altanen samt bostadens loft. Även köket, som har diskmaskin, rymmer en matgrupp och härifrån når du även den stora och unika matkällaren, här ryms förutom mat också elcentral och varmvattenberedare.

Extra förrådsutrymmet finns i garagebyggnaden som rymmer en bil. Dessutom rymmer den intilliggande carporten en bil. Fiber är draget till tomtgränsen.

Fastigheten är belägen 250 meter från badplats och utöver bad erbjuder Åstön fina strövområden, cykelvägar och stenhällar. På Åstön ligger även Skeppshamn med fina badklippor. Midlanda flygplats samt Timrå Golfbana ligger cirka 30 minuter från bostaden och med en bilfärd på knappa 8 minuter når du Holmö och restaurangen Holmö Brygga.

För att boka visning, kontakta ansvarig mäklare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åstön- ett välbesökt kustområde

Åstön längst ut på Tynderölandet var tidigare ett skjutfält men är nu ett välbesökt friluftsområde. Här kan du uppleva havsvågornas krafter mot klipporna, se vårblommande växter vid kapellet, spana efter fåglar och göra upp eld på en iordningställd eldplats.

Klippor, havsvikar och torrängar

Efter att militären lade ned sin verksamhet har antalet besökare hit stigit. Båttrafiken har också ökat och Åkeröviken med sin naturliga hamn är en välbesökt plats. Många besökare kommer på Åstödagen som firas vid Skeppshamn den tredje söndagen i juli varje år.

Naturreservat

Åstön är ett representativt område för norrlandskusten. Det stora värdet ligger i att det är en ovanligt lång obruten kuststräcka på cirka 15 kilometer. Åstöns östra del domineras av klippstränder, havsvikar, berghällar och mager skogsmark. Åstöns naturreservat bildades år 2000 av Timrå kommun. Naturreservatet är 395 ha stort.

Vägbeskrivning

Från E4 tar du av mot Söråker och åker ut mot Tynderö. Fortsätt förbi Söråker och i Bäräng tar en bro dig ut på själva Åstön. Du kan ta dig ut till Åkerö och Skeppshamn genom att denna väg ingår i det allmänna vägnätet. Du kan också nå reservatet med båt och en brygga för angöring av fritidsbåtar finns i Åkeröviken.

Restauranger

Här kan du besöka Porter Caféet, Färjas Brygga, Holmö Brygga, Gamla Affaren och Söråkers Herrgård

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.