Vedlastarvägen 26 / Söråker / Timrå

Välkommen till ett charmigt fritidshus på Åstön!

Slutpris
675 000 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
18 678 kr/år
Tomtarea
1 360 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Vedlastarvägen såldes av oss 2019-05-25. Se alla våra försäljningar i Söråker samt även på Vedlastarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedlastarvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett charmigt fritidshus med massor av potential på södra sidan av Åstön.
Fritidshuset ligger med fint läge med närhet till sandstrand och grillplats. Bostaden rymmer rymligt kök, 2 sovrum, badrum, vardagsrum med braskamin samt altan med fint solläge.
Här kan du njuta av sommaren!

Välkommen att anmäla Er för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åstön- ett välbesökt kustområde

Åstön längst ut på Tynderölandet var tidigare ett skjutfält men är nu ett välbesökt friluftsområde. Här kan du uppleva havsvågornas krafter mot klipporna, se vårblommande växter vid kapellet, spana efter fåglar och göra upp eld på en iordningställd eldplats.

Klippor, havsvikar och torrängar

Efter att militären lade ned sin verksamhet har antalet besökare hit stigit. Båttrafiken har också ökat och Åkeröviken med sin naturliga hamn är en välbesökt plats. Många besökare kommer på Åstödagen som firas vid Skeppshamn den tredje söndagen i juli varje år.

Naturreservat

Åstön är ett representativt område för norrlandskusten. Det stora värdet ligger i att det är en ovanligt lång obruten kuststräcka på cirka 15 kilometer. Åstöns östra del domineras av klippstränder, havsvikar, berghällar och mager skogsmark. Åstöns naturreservat bildades år 2000 av Timrå kommun. Naturreservatet är 395 ha stort.

Vägbeskrivning

Från E4 tar du av mot Söråker och åker ut mot Tynderö. Fortsätt förbi Söråker och i Bäräng tar en bro dig ut på själva Åstön. Du kan ta dig ut till Åkerö och Skeppshamn genom att denna väg ingår i det allmänna vägnätet. Du kan också nå reservatet med båt och en brygga för angöring av fritidsbåtar finns i Åkeröviken.

Restauranger

Här kan du besöka Porter Caféet, Färjas Brygga, Holmö Brygga, Gamla Affaren och Söråkers Herrgård

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.