Radhusgatan 26 / Sörberge / Timrå

Välplanerat radhus med altan!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
81 kvm
Driftkostnad
32 002 kr/år
Tomtarea
259 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Radhusgatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Sörberge samt även på Radhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörberge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lättskött radhus perfekt boende för den mindre familjen eller den som inte är redo för lägenhet! Bra planlösning med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Köket är renoverat 2010 med vita skåpluckor och bra förvaring och arbetsytor. Vardagsrum med stora fina fönsterpartier och utgång till altan. Rymligt badrum som har plats för både torkskåp, tvättmaskin och badkar.

Här bor man i populärt och barnvänligt område med närhet till Sörberge centrum, mataffär, skola och förskola.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörberge

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta).

Service

I Sörberge finns postservice, livsmedel, grill/kiosk, ICA Andersson, bensinstation, frisörsalong, blomsterbutik och inredningsbutik.

Fritid

Motionsspår, fotbollsplan och isbana. Närhet till den centrala idrottsplatsen. Till Timrå GK golfbana samt NHK arena tar det ca 10 minuter med bil.

Kommunikation

Om du väljer att ta kollektivtrafik tar ca 10 minuter till Vivsta centrum och ytterligare 15 minuter till Sundsvall centrum. Med bil är du i Sundsvall på ca 15 minuter. Närhet till Midlanda flygplats.

Familjeliv

Daghem, fritidshem finns. Låg- och mellanstadieskola i Böle. Högstadium och gymnasium på gångavstånd. I Sörberge finns även öppen förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.