Bäckebovägen 97

Bäckebovägen 97

Slutpris

2 210 000 kr


Bosvedjan— Sundsvall

Bäckebovägen 97


Slutpris
2 210 000 kr

Bosvedjan— Sundsvall

Gavelradhus i populära Bosvedjan!

Välkommen till ett stort gavelradhus på Bäckebovägen 97 med generöst ljusinsläpp. Här erbjuds ett lättskött boende med bra planlösning.

Tidigare ägare har renoverat kök samt badrum och nuvarande ägare har tagit vid med renovering av tvättstuga samt ytskikt. Vardagsrummet är rymligt och socialt & huset erbjuder gott om sovplatser med fyra sovrum.

Här i Bosvedjan trivs såväl barnfamiljer som ungdomar. Med Bosvedjans Centrum snett över gatan och Gärdehov och Nordichallen en cykeltur bort finns gott om möjligheter till aktiviteter. I centrala Bosvedjan finns såväl skola som förskola. Dessutom har man centrum en kort bilresa från bostaden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
112/38 kvm
Driftkostnad
53 254 kr/år
Tomtarea
179 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-24

Mäklarhuset Sundsvall

Denna radhus på Bäckebovägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Bäckebovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.