Fridhemsgatan 94D / Skönsmon / Sundsvall

Slutpris
1 841 000 kr
Boarea
119.6 kvm
Avgift
6 153 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på fridhemsgatan såldes av oss 2019-11-02. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skönsmon är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Brf Katten och denna rymliga 5:a!

Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa väggar, ett renoverat kök ifrån 2016 och två badrum med kakel och klinker.

Här bor man i ett barnvänligt område med en stor skyddad innergård med lekplats, fotbollsplan och gemensam uteplats. I föreningen finns det bland annat motionsrum, bastu, hobbyrum samt en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar att nyttja.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skönsmon

Skönsmon är beläget vid Södra bergets fot. Ett omtyckt bostadsområde med närhet till slalombackar och längdskidspår, elljusspår och utsikt över bron och Sundsvallsfjärden.

Service

I Skönsmon finns restauranger, konditori med café, ICA nära Kubiken, postombud, brandstation, m.m.

Fritid

Här finns Skönsmon fritidsgård, bibliotek, Kubikenborgs idrottsplats och Kubenbadet, Skönsmohuset med hobbylokaler, snickeri, vävstuga, biljard, uthyrningslokaler, Södra bergets friluftscentrum, Sundsvalls slalombacke och skid- och motionsspår med mera.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 1,5-3 km. Goda bussförbindelser, restiden ungefär 10 min.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Linjalen, Enhörningen, Tallbacken, Skönsmon och Vapelskogen samt Skönsmonskola som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.