Hov 129

Hov 129

Slutpris

4 300 000 kr


Hov— Sundsvall

Hov 129


Slutpris
4 300 000 kr

Hov— Sundsvall

Välskött och tidlöst intill naturen endast 15 minuter från centrum

Från Bergsåker slingrar sig Kungsnäs väg genom det kuperade landskapet. Endast 10 minuter med bil från stan passerar ni öppna betesmarker, åkrar, gårdar från sekelskiftet, inramade lövträdsgrönska och skogsklädda höjder. Ni befinner er nu mitt i en levande landsbygd med aktivt jordbruk där denna fastighet är belägen.

På den grusade uppfarten känns atmosfären historisk. Men faktum är att den vackra byggnaden byggdes så sent som 1982.
Fokus har legat på att andas med den miljö som fastigheten omger sig av. Här finns den klassiska gårdsbilden med ladugårdsliknande länga med förråd, den stående faluröda brädpanelen och vackra spröjsade fönster. Inne i boningshuset fortsätter de stiltrogna detaljerna med vackra trägolv, profilerade fotlister och spontade väggar. Samtidigt som huset är helt modern i sin form med bland annat bergvärme, fiber, Ftx-system, modernt kök från Marbodal och spa-avdelning med bastu. Resultatet är tidlöst vackert med stora sociala ytor på entréplan och en övervåning som innefattar 3 sovrum och ett allrum. Badrum på båda planen.

Det stora poolområdet med trädäck ligger högt beläget med härlig utsikt över tomten och skapar medveten kontrast mot den naturskog som tar vid precis intill. Utöver de trevliga sällskapsytorna i utomhusmiljö bör husets glasveranda nämnas i traditionell stil med breda dubbeldörrar ut mot poolområdet som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Isolerat garage.

Genomgående välskött och omhändertaget från första dag med endast ägd av en ägare.

Tillträde sommaren 2023.

Varmt välkomna på visning! /
Johanna


Boarea/biarea
129/8 kvm
Driftkostnad
35 355 kr/år
Tomtarea
2 670 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-12-14

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Hov såldes av oss 2022-12-14. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Hov.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.