Klackvägen 37 / Bydalen / Sundsvall

Rymlig familjevilla med bra läge!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
120/120 kvm
Driftkostnad
49 904 kr/år
Tomtarea
967 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Klackvägen såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Klackvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bydalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa med bra läge mot allmänning på populära Klackvägen! Här finns gott om plats för barnfamiljen i tre-fyra sovrum och det mycket rymliga vardagsrummet med matplats bjuder in till socialt umgänge. I anslutning till vardagsrummet finns ett härligt inglasat uterum med stort trädäck utanför. I såväl vardagsrummet som gillestugan finns mysiga eldstäder.

Huset bjuder i övrigt bland annat på två WC-rum, badrum samt duschrum med bastu. I källarplanet finns mycket bra förråd och utvändigt finns ett fristående kallgarage.

Här bor ni med närhet till natur, idrottsarenor, mataffär, förskola, skola och det är en kort resa med bil till både centrum & Birsta.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bydalen

Bydalen är ett bostads- och affärsområde, ca 4 km norr om Sundsvalls centrum. Området består idag av villor och radhus med äganderätt, och ligger på promenadavstånd från Sundsvalls sjukhus. Stadsdelen har därför naturligt fått en tämligen hög status tillsammans med bland annat grannområdet Haga. Tio nya småhus byggdes 2009-2011 på Ringduvevägen.

Service

I området finns mataffär City Gross, butiken Dollar Store, hamburgerrestaurang Frasses. apoteket Hjärtat.

Fritid

Här finns en mysig lekplats och strövområden med elljusspår och vandringsleder, som används både sommar och vintertid. Perfekt att åka skidor. Förutom motionsspåret är det aldrig långt till skogen, rik på bär- och svampstigar och livligt trafikerad av motionärer och hundägare.

Kommunikation

Avstånd till centrum cirka 4 km och restid ungefär 12 min.Bussförbindelserna från Bydalen till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Se turlista på Din Tur.

Familjeliv

Här finns förskolan Fäbodgränd. Närmsta skolan är Bosvedjeskolan F-6

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.