Kungsvägen 22, / Haga / Sundsvall

Trivsam 2:a med stor inglasad balkong belägen i söderläge!

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 539 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 2:a på attraktiv adress!
Lägenheten erbjuder en välkomnande hall. Ljust kök med goda förvaringsmöjligheter, plats för matgrupp & fransk balkong. Badrum har kombinerat tvättmaskin/torktumlare.
Generöst och rymligt vardagsrum med fint burspråk och utgång till inglasad balkong. Balkongen är belägen i söderläge och har en härlig utsikt. Sovrum med flera garderober och plats för större säng.
Här bor man med promenadavstånd ner till Sundsvalls centrum och med närhet till Norra berget och dess strövområden.

Varmt välkommen att boka Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Haga

Haga ligger nordost om Sundsvalls stadskärna vid foten av Norra berget med utsikt över centrala Sundsvall. Stadsdelen har mestadels villa- och parhusbebyggelse, men även hyres- och bostadsrätter. Det räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva områden.

Service

Här finns bland annat bensinmack, restauranger, bageri, café och mataffär.

Fritid

På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med gångstigar, stadspark, djurhållning och lekpark, dessutom finns det intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd. Även nära till Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner är också närliggande.

Kommunikation

Avstånd till centrum är ca 2-3 km. Bussförbindelserna från Haga till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter.

Familjeliv

I området finns Hagaskolan som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Baldersvägens förskola, Haga förskola, Lotsgatans förskola och Riddarens förskola är några utav förskolorna man kan hitta i Haga. Det finns även ett par stycken närliggande friskolor såsom Skvaderns gymnasieskola och Mimerskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.