Lappgränd 8D / Skönsmon / Sundsvall

Barnvänligt på Skönsmon!

Slutpris
2 505 000 kr
Boarea
107.7 kvm
Avgift
4 987 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lappgränd såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Lappgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skönsmon är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Lappgränd byggdes 2017 ett nytt område med radhus & parhus, nu finns möjligheten för er att flytta in i ett av dessa! Lappgränd 8D har ett av de bästa lägena i området med stor altan där det är sol hela dagen och utgång till gemensam gräsmatta. Dessutom är läget perfekt för barnfamiljen då ni kommer bort från biltrafiken! Precis intill området ligger förskola och det är även nära till bland annat mataffär & pizzeria.

På framsidan möts vi av en uteplats med morgonsol och plats för sittgrupp. I entréplanet har radhuset härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats & kök. Mot den stora altanen är det stora fönsterpartier som bjuder på generöst ljusinsläpp. På det övre planet finns plats för hela familjen i de tre sovrummen och den lilla läs/TV-hörnan som finns i hallen. Badrum finns givetvis i båda planen liksom bra förvaring. I entréplanet finns garderober i hallen och ett praktiskt förråd under trappan. På övervåningen finns en rejäl klädkammare och även vinden inrymmer ytterligare förvaring!

Varmt välkomna att boka er på visning av detta praktiska och mycket trevliga boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skönsmon

Skönsmon är beläget vid Södra bergets fot. Ett omtyckt bostadsområde med närhet till slalombackar och längdskidspår, elljusspår och utsikt över bron och Sundsvallsfjärden.

Service

I Skönsmon finns restauranger, konditori med café, ICA nära Kubiken, postombud, brandstation, m.m.

Fritid

Här finns Skönsmon fritidsgård, bibliotek, Kubikenborgs idrottsplats och Kubenbadet, Skönsmohuset med hobbylokaler, snickeri, vävstuga, biljard, uthyrningslokaler, Södra bergets friluftscentrum, Sundsvalls slalombacke och skid- och motionsspår med mera.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 1,5-3 km. Goda bussförbindelser, restiden ungefär 10 min.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Linjalen, Enhörningen, Tallbacken, Skönsmon och Vapelskogen samt Skönsmonskola som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.