Nackstavägen 48 C / Nacksta / Sundsvall

Gaveltrea högt upp i huset med inglasad balkong!

Slutpris
457 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
5 473 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nackstavägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Nackstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevlig gaveltrea, högt upp i huset i populära Nacksta där ni nu har chansen att sätta er egen prägel. Badrummet är stambytt och nykaklat i vitt och grått. Jättefin och rymlig inglasad balkong med utsikt mot grönskan och Nacksta centrum.Här är det nära till livsmedelsbutik, promenadstråk, busshållplats m m.

Välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nacksta

Nacksta är en stadsdel väster om Sundsvalls centrum som består av ett bostadsområde och ett industriområde. I området bor drygt 4 000 personer. Nacksta är ett karaktäristiskt miljonprogramsområde.

Service

Här finns följande: Nacksta Vårdcentral, Kyrka, folktandvården, ICA Kvantum (inkl. Postservice samt ATG och Svenska spel), äldreboendet Kristinelund, COOP Extra, Pizzeria Mexicana, Pizzeria Vinkeln, Floristhörnan i Nacksta, Bibliotek samt Restaurangen Bite Line.

Fritid

Området erbjuder bland annat utomhusbad på somrarna. Här finns även Nöjeshallen bland annat erbjuder Go Cart och Paintball, Friskis & Svettis Sundsvall (ca 10min promenad).

Kommunikation

Avtåndet från Sundsvall centrum är ca 3,5-4 km och tar ca 10 min med bil. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Regnbågens förskola, Rågen/Vretens förskola och Midälvaplatsens förskola. Den skola som finns i området är S:t Olofsskolan F-6. I området finns även Tinas hundliv som har hunddagis, pensionat och kurser.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.