Södra Järnvägsgatan 5 / Centrum / Sundsvall

Central 4:a omgjord till en 3:a!

Slutpris
1 810 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
5 660 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Järnvägsgatan såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Södra Järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen 3:a (möjlig 4:a) på fjärde våningen i hus med hiss. Två sovrum vid vardera sida om köket som har goda arbetsytor samt plats för matgrupp. I bostaden finns både badrum med egen tvättmaskin samt gästtoalett. Stort vardagsrum och matplats i vinkel med utgång till inglasad balkong belägen mot innergården. Nuvarande matplats har tidigare använts som sovrum vilket möjliggör ett tredje sovrum. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel mitt i centrala Sundsvall!

Närhet till hela Stenstans utbud av restaurang och butiker. Garage och parkeringsplatser finns i föreningen och i källaren är tvättstuga och förråd beläget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration