Törnskatevägen 3

Törnskatevägen 3


Bydalen— Sundsvall

Törnskatevägen 3Bydalen— Sundsvall

Renoverad villa högt upp i attraktiva Bydalen

Välkommen till denna renoverade villa belägen högt upp i populära Bydalen. På lugn återvändsgata med skogen som granne och en insynsskyddad baksida ligger huset idealiskt i området.
Renoverat öppet kök från Kvänum, stora sociala ytor för umgänge och hela fem sovrum, här är det verkligen bara att flytta in och börja trivas!

På entréplan möts man av den välkomnande hallen med vackert marmorgolv som leder in till det ljusa vardagsrummet med stora fönster mot baksida och skog. I hallen finns även en gästtoalett. Från vardagsrummet kommer man ut till den stora terassen mot baksidan, där härliga grillkvällar kan avnjutas.
Modernt och öppet kök med köks-ö mot vardagsrummet och fönster mot entrésidan. På entréplan finns också tre sovrum och ett härligt badrum med badkar.

På nedre plan har man ett stort och öppet allrum med eldningsbar öppen spis. Vidare en härlig relax med bastu och gott om utrymme att slappna av efter en hektisk arbetsvecka. Här finns också två sovrum till och det häftiga vinrummet med möjlighet till vinförvaring och avnjutning av ett glas med vänner innan middagen.

Stor carport med elbilsladdare och ett garage med trapp in till huset. Dessutom möjlighet till ytterligare parkering på båda sidor om huset.
För den som vill träna finns elljusspår och trailstigar i stort sett utanför dörren och Baldershallen med bland annat både tennis- & padelhallar en kort promenad bort.
Närhet till flera stora matbutiker, skolor, förskolor, gym och Sundsvalls Sjukhus.

Välkommen till ert nya hem!


Boarea/biarea
170/86 kvm
Driftkostnad
63 360 kr/år
Tomtarea
904 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Törnskatevägen såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Törnskatevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad