Uppsalavägen 113 / Granloholm / Sundsvall

Välplanerat kedjehus på trivsam återvändsgata!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
114/35 kvm
Driftkostnad
38 726 kr/år
Tomtarea
228 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-22
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Uppsalavägen såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Uppsalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granloholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugna Uppsalavägen är nu äntligen ett av de trivsamma kedjehusen till försäljning. Entréplanet har ett sovrum, helkaklat badrum och stora sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Det nedre planet består i dagsläget av 2 sovrum, tv-rum, badrum och goda förvaringsutrymmen i klädkammaren, arbetsrum och tvättstuga.

I entréplanet ligger ett fint ekgolv, fönster och ytterdörrar är bytta 2018 och köket renoverades 2018. Flexibel planlösning som möjliggör fler sovrum.

I direkt anslutning till huset finns isolerat tillhörande garage med stort underliggande förråd. Samfällighet med 20 fastigheter där fjärrvärme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i avgiften.

Välkommen på visning! Anmälan sker via webben.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granloholm

Naturnära och barnvänliga Granloholm ligger ca 3 km ifrån Sundsvalls centrum. Här finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus.

Service

I Granloholms centrum finns pizzerior, matvaruaffär, bibliotek, kyrka och hårfrisör.

Fritid

I centrum finns det bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan. Här har man även nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden.

Kommunikation

Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 min.

Familjeliv

I Granloholm finns Granbergsskolan. Förskoleklass till mellanstadiet. Skolan är uppdelad på två olika platser och är belägen i gamla Granloholms Skola och Sticksjö Skola.

Liknande bostäder i närheten