Västergatan 21B

Västergatan 21B

Slutpris

2 300 000 kr


Haga— Sundsvall

Västergatan 21B


Slutpris
2 300 000 kr

Haga— Sundsvall

Stilfullt renoverad 4:a omgjord till en 3:a endast en halv trappa upp med balkong i Haga!

Välkommen till denna stilfulla 4:a omgjort till en 3:a med balkong som ligger belägen i väst. Här bor ni bekvämt med endast en halv trappa upp i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta!

Den väldisponerade planlösningen erbjuder en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter med garderober och praktiskt klinkergolv. Det stilenliga inredda köket med noggrant utvalda materialval som har gott om förvaring i skåp och lådor och full maskinell utrustning. En trevlig matplats med öppen planlösning mot köket invid burspråket, här kan man även göra om till ett ytterligare sovrum vid behov. Vidare finner du det härliga, generösa vardagsrummet med öppen spis, fantastisk genomgående ljusinsläpp här finns gott om utrymme för för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når du utgången till balkongen med fin utsikt och eftermiddags/kvällssol, en känsla av att man befinner sig högre upp i huset. Två sovrum varav ett med inbyggda garderober med överskåp, ett smakfullt helkaklat badrum med golvvärme, här infinner sig känslan av lyx. Lägenheten disponerar även ett praktiskt förråd samt tvättstuga på källarplanet.

Som boende i Brf Björken bor du i en välskött förening. Föreningens fina innergård bjuder in till trevlig samvaro.
Här finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. I närhet ligger Norra berget med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även busshållplats med täta avgångar. Coop Konsum finns inom några minuters promenadavstånd.

Denna lägenhet måste upplevas på plats.

Varmt välkommen att boka Er för visning!


Boarea
92.8 kvm
Avgift
4 399 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-16

Mäklarhuset Sundsvall

Denna lägenhet på Västergatan såldes av oss 2022-12-16. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Västergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.